تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان
سرخط خبرها

عوارض مصرف بیش از حد نان

  • کد خبر: ۸۵۸۰۹
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
عوارض مصرف بیش از حد نان
نان جز موادغذایی اصلی هر فرد می‌باشد، اما باید بدانید مصرف زیاد نان می‌تواند برای شما مشکل ساز شود در واقع با مصرف زیاد نان مقدار زیادی نمک میخورید که موجب افزایش فشار خون شما می‌شود علاوه بر این مصرف زیاد نان سفید می‌تواند موجب کم خونی، یبوست و سایر بیماری‌ها شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از افراد در دنیا هستند که در طول روز بیش از هر چیز دیگری؛ نان مصرف می‌کنند. دلیل آن هم خیلی ساده است، زیرا نان یک وعده غذایی راحت از لحاظ پخت و پز و آماده سازی و همینطور خوشمزه است، در نتیجه شما می‌توانید هر جایی آن را با خود همراه کنید.

نان انرژی خوبی به شما می‌دهد، اما این که شما بخواهید در مصرف آن زیاده روی کنید، اثرات منفی روی بدن تان خواهد ماند که در این قسمت از بهداشت و سلامت آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم که نشان می‌دهد نان زیاد استفاده می‌کنید.

ابتلا به یبوست
افرادی که از مشکلاتی مثل بیماری سلیاک رنج می‌برند و مدام احساس نفخ و یبوست دارند، احتمالاً بیش از حد از نان استفاده می‌کنند. در صورتی که آن‌ها زیاد احساس می‌کنند که دستشویی دارند، اما شکمشان کار نمی‌کند. ممکن است شما حساسیت به گلوتن پیدا کرده باشید که هنگام مصرف گندم و غلات دیگر این اتفاق می‌افتد؛ البته اگر در مصرف آن‌ها زیاده روی کرده باشید.

گرسنه‌تر از حالت عادی
غلاتی مانند نان سفید، برنج سفید و کراکر‌ها کالری بالایی دارند، اما باعث می‌شوند شما به دلیل قند بالایی که دارند تمایل به خوردن بیشتری پیدا کنید. به همین دلیل هنگام ناراحتی یا استرس بیشتر به دنبال خوردن هستید تا احساس بهتری پیدا کنید و در نتیجه اگر احساس می‌کنید غذا می‌خورید، اما باز هم گرسنه هستید، احتمالا به دلیل مصرف نان زیاد است.

افزایش سطح کلسترول
مصرف زیاد نان می‌تواند عاملی برای افزایش سطح کلسترول باشد؛ بنابراین باید خیلی دقت داشته باشید و در مصرف آن‌ها زیاده روی نکنید؛ مخصوصاً نان‌های صنعتی که مصرفشان در طولانی مدت و به اندازه زیاد، عامل آسیب به بدن خواهد بود.

ایجاد چین و چروک و مشکلات پوستی
مواد غذایی مثل پاستا، برنج سفید و نودل به دلیل این که از آرد سفید ساخته شده اند، عامل چین و چروک برای پوست هستند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زیاد آن‌ها ۳۰ درصد خطر ابتلا به آکنه را افزایش می‌دهد. علت آن هم محتوای قند بالا در این مواد است که سطح انسولین را بالا می‌برد. افرادی که قند زیاد استفاده نمی‌کنند، معمولا با این مشکلات مواجه نخواهند بود.

خواب آلودگی زیاد بعد از غذا
هنگامی که شما نان زیادی را در رژیم غذایی استفاده کنید، میزان انسولین آزاد شده در جریان خون افزایش پیدا می‌کند. انسولین به تریپتوفان کمک می‌کند که مدت زمان طولانی تری داخل خون باقی بماند. تریپتوفان یک نوع آمینو اسید است که به تولید سروتونین ملاتونین کمک می‌کند که دو انتقال دهنده عصبی برای بهبود روحیه هستند. آن‌ها همچنین خواب را افزایش می‌دهند و باعث تنظیم چرخه خواب و بیداری می‌شوند بنابراین اگر احساس خواب آلودگی و آرامش بیش از حد بعد از خوردن وعده غذایی دارید، احتمالاً نان زیادی مصرف کرده اید.

فشار خون بالا
از هر ۱۰ نفر، ۹ نفر نمک را بیش از حد مجاز استفاده می‌کنند و مصرف نان در آن‌ها هم بیشتر از حد طبیعی است که اساساً عامل ایجاد مشکلاتی مثل فشار خون بالا است، زیرا نان حاوی نمک است و مصرف بیش از حد آن همراه با غذا‌های فرآوری شده، فشار خون را بالا می‌برد.

ثابت نبودن وضعیت روحی
نان‌ها توانایی این را دارند که به دلیل قند بالایشان روحیه شما را به هم بریزند و شما به یک باره احساس بدی پیدا کنید، زیرا روی مغز و ذهن تان اثر گذار است و مشکلات ذهنی ایجاد می‌کند. افرادی که به گندم حساس هستند، بیشتر در معرض مشکلاتی مثل اسکیزوفرنی، بیماری دو قطبی، افسردگی و اضطراب قرار می‌گیرند که بسیاری از آن‌ها تحت درمان با رژیم بدون لبنیات یا گندم قرار می‌گیرند تا از لحاظ ذهنی بهبود پیدا کنند.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->